Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Gecesini gündüzüne katarak yoğun bir çalışma döneminin ardından elde edilen birikimi, insanların sağlıklı yaşayabilmesine adayan ve bunu bir ömür sürdüren doktor ve tıp sektörü çalışanlarımızın...

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2016 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2016 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Gecesini gündüzüne katarak yoğun bir çalışma döneminin ardından elde edilen birikimi, insanların sağlıklı yaşayabilmesine adayan ve bunu bir ömür sürdüren doktor ve tıp sektörü çalışanlarımızın hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz" dedi.
14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınlayan Hisarcıklıoğlu, tıp çalışanlarına bütün insanlığın minnet duyduğunu belirtti. Hisarcıklıoğlu mesajında, gecesini gündüzüne katarak yoğun bir çalışma döneminin ardından elde edilen birikimi, insanların sağlıklı yaşayabilmesine adayan ve bunu bir ömür sürdüren doktor ve tıp sektörü çalışanlarının hakkını hiçbir zaman ödenemeyeceğini vurguladı. Tıp camiasının temsilcilerinin, insanların bir nefes sıhhati için gecesini gündüzüne katarak, fedakarca çalıştıklarına dikkat çeken Hisarcıklıoğlu, mesajında şunları kaydetti:
"Bu fedakarlıklar hiç şüphe yok ki bütün insanlık tarafından büyük takdir görmektedir. Bir toplumun sağlık sektörüne verdiği önem ve tıp alanındaki gelişmişlik düzeyi, o ülkenin insana verdiği değerin ve uluslararası prestijinin en önemli işaretidir. Bu bağlamda iş dünyasının çatı örgütü olarak bizler de tıbba her zaman özel bir önemle yaklaştık. Bu çerçevede TOBB ETÜ Tıp Fakültesi’nin hayata geçirilmiş olmasını ve TOBB ETÜ Hastanesi’nin çalışmalarını çok önemsiyoruz. Bu alanda da hedefimiz Türkiye’nin ve dünyanın en iyi kurumları arasına girmektir. Sağlık sektörünün güçlü ve donanımlı olması, sağlıklı ve güzel yarınların habercisidir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm tıp camiasının bayramını can-ı gönülden kutluyorum."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.