Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: “Masum Canlara Kıyanları, Bütün İnsanlık Lanetlemektedir”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ankara’da meydana gelen terör saldırısı üzerine mesaj yayımladı.Hisarcıklıoğlu, saldırının insanlık adına utanç verici bir eylem olduğunu ifade ederek, “Başkent’te...

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2016 22:40
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2016 22:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ankara’da meydana gelen terör saldırısı üzerine mesaj yayımladı.
Hisarcıklıoğlu, saldırının insanlık adına utanç verici bir eylem olduğunu ifade ederek, “Başkent’te düzenlenen bu hain saldırı; masum insanların canına, ülkemizin birlik ve beraberliğine kastetmiştir. Vicdanları sızlatan bu alçaklığı yapanlara insan diyebilmek de mümkün değil. Şundan eminiz ki, bu olayların müsebbipleri tarih önünde en ağır hesabı verecek ve hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır” dedi.
Hisarcıklıoğlu mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Akşam saatlerinde, Ankara’da meydana gelen patlama, insanlık dışı emelleri olanların çirkin yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Masum canlara kıymak, insanlık tarihinde lanetlenmiştir. Bu çirkin, aşağılık işlere imza atanlar bilsin ki, bunu yaparken amaçları her ne olursa olsun ulaşamayacaklar. Bu güzel ülkenin huzurunu, kardeşliğini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu yaşatılan acıları yine birbirimize tutunarak, sarılarak aşacağımızdan şüphemiz yoktur. Türk iş dünyası adına, saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.