Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tıraş Olamak ’Şeffaf Tıraş Örtüsü’ İle Daha Keyifli Hale Geldi

Ordu’da bir berber, hayata geçirdiği ’şeffaf tıraş örtüsü’ uygulaması ile hem telefon görüşmelerinden kaynaklı uzayan tıraş süresini azaltıyor hem de müşterilerinin telefonlarına rahatça ulaşması sebebi ile keyifli bir tıraş...

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tıraş Olamak ’Şeffaf Tıraş Örtüsü’ İle Daha Keyifli Hale Geldi
Ordu’da bir berber, hayata geçirdiği ’şeffaf tıraş örtüsü’ uygulaması ile hem telefon görüşmelerinden kaynaklı uzayan tıraş süresini azaltıyor hem de müşterilerinin telefonlarına rahatça ulaşması sebebi ile keyifli bir tıraş hizmeti sunuyor.
Erkeklerin büyük bir çoğunluğunun oldukça sık zaman geçirdiği alanların başında berberler geliyor. Her gün tıraş olmak zorunda kalanlar, belli aralıklarla tıraş olanlar ve cilt bakımı yaptırmak isteyen erkekler için bu işlem bazen dakikaları aşarak uzun sürelere ulaşabiliyor. Tıraş esnasında telefon görüşmesi yapan, mesaj çekmek zorunda kalan müşteriler ise tıraşın bölünmesine ve bu sürelerin daha da uzamasına sebep oluyor. Altınordu ilçesinde berberlik yapan Özgür Arslan ise bu durumun önüne geçmek ve müşterilerinin tıraş sırasında telefonlarına ulaşması için Ordu’da ilk olma özelliği taşıyan ’şeffaf tıraş örtüsü’ uygulamasını başlattı. Arslan, bu yöntemle hem telefon görüşmelerine bağlı tıraş süresinin azaltırken hem de müşterilerinin keyifli bir tıraş olmasına olanak sağladı.
"ARTIK TIRAŞLAR TELEFON SEBEBİ İLE BÖLÜNMÜYOR"
’Şeffaf tıraş örtüsü’ uygulamasını nasıl başlattığını anlatan Özgür Arslan, "Daha önceleri kullandığımız tıraş örtüleri, telefon çaldığında ve mesaj geldiğinde müşterilerimizi rahatsız ediyordu ve tıraşın bölünmesine sebep oluyordu. Bu durum hem tıraş süresini uzatıyordu hem de müşterinin üzerinin kıl ve tüğ olmasına sebep oluyordu. Daha sonra malzemecimizle irtibata geçerek böyle bir ürün sipariş ettik ve kullanmaya başladık. Müşterilerimiz bu durumdan gayet memnun. Tıraş sırasında hem kendilerine gelen mesajlara cevap verebiliyorlar hem oyun oynayabiliyorlar hem de sosyal medyada gezinerek tıraş olurken keyifli zaman geçiriyorlar. ’Şeffaf tıraş örtüsü’ sayesinde hem tıraşlar bölünmüyor hem de müşterilerimiz rahat hareket edebiliyor" dedi.
MÜŞTERİLER UYGULAMADAN MEMNUN
Özgür Arslan’ın müşterileri de uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Erkeklerin çoğunlukla berberlerde zaman geçirdiğini belirten müşteriler, tıraş esnasında çalan telefondan ve kendilerine gelen mesajlardan rahatsı olmadıklarını söylediler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.