Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tıp Profesörünün Uluslararası Spor Başarısı

37. Dünya Tıp ve Sağlık Oyunları Toplantısına katılan Gazi Üniversitesi Anestezi ve Reanimasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Berrin Günaydın, atletizm dalında Türkiye adına yarıştığı 400 metre ve bin 500 metre etaplarını...

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
37. Dünya Tıp ve Sağlık Oyunları Toplantısına katılan Gazi Üniversitesi Anestezi ve Reanimasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Berrin Günaydın, atletizm dalında Türkiye adına yarıştığı 400 metre ve bin 500 metre etaplarını başarıyla koşarak, 2 bronz madalya kazandı.
28 Mayıs -4 Haziran 2016 tarihleri arasında Maribor-Slovenya’ da düzenlenen 37. Dünya Tıp ve Sağlık Oyunları Toplantısına katılan Gazi Üniversitesi Anestezi ve Reanimasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Berrin Günaydın, atletizm dalında ülkemiz adına yarıştığı 400 metre ve bin 500 metre etaplarını başarıyla koşarak, 2 bronz madalya kazandı. Ülkemize bu başarıyı kazandıran Prof. Günaydın spor yapmanın yaşının olmadığı gibi akademik hayatın içinde de insanların kendilerine zaman ayırması gerektiğini ifade etti. Akademik hayatın yoğun temposu içinde insanların bu tür sosyal aktivitelere zaman ayırması gerekliliğine işaret eden Günaydın ayrıca eşzamanlı olarak yapılan Uluslararası Tıp Sempozyumunda da Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Banu Çaycı ile ortak olarak gerçekleştirdikleri “Acute Effect of Moderate Exercise on Malondyaldehyde Levels in Smoker and Non-smoker Subject” araştırmasını da sözlü olarak sundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.