Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TİMEF Genel Başkanı Gürel: “Cuntacılara karşı milletimizin yanında olduk, olmaya devam edeceğiz”

Tüm İletişim ve Medya Federasyonu (TİMEF) Genel Başkanı Şakir Gürel, 15 Temmuz darbe kalkışmacılarına karşı demokrasinin yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini kaydetti.15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimine karşı demokrasinin...

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tüm İletişim ve Medya Federasyonu (TİMEF) Genel Başkanı Şakir Gürel, 15 Temmuz darbe kalkışmacılarına karşı demokrasinin yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini kaydetti.
15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimine karşı demokrasinin yanında olan Türk ve Anadolu basınını gösterdikleri demokratik refleks ve yayınlarından dolayı kutladığını belirten TİMEF Genel Başkanı Şakir Gürel, merkezi Ankara’da bulunan TİMEF’in 15 Temmuz paralel çete darbe kalkışmasını şiddet ve nefretle kınadığını açıkladı. TİMEF tarafından Gürel’in imzası ile yapılan yazılı açıklamada, "15 Temmuz paralel çete darbe kalkışması karşısında ilk andan itibaren milletimizin, onu temsil eden seçilmiş meşru sivil iradenin, demokrasinin yanında yer aldık ve yer almaya devam ediyoruz. Federasyonumuza bağlı iletişim ve medya dernekleri, onların yayın kuruluşları, Türk ve Anadolu basını darbe kalkışmasına karşı ilk andan itibaren demokratik reflekslerini gösterdiler, milletin ve onu temsil eden seçilmiş meşru sivil iradenin, demokrasinin yanında yer aldılar. Vatan haini, darbe kalkışmacısı paralel çetenin kaybetmesi, demokrasinin kazanması için maddi ve manevi tüm güçleri ile seçilmiş meşru sivil iradenin yanında yer aldılar. Bu tavırları ile milletimizin kazanmasında, demokrasimizin kazanmasında önemli rol oynadılar. Demokrasi sınavının kazanılmasında yüzümüzü ağarttılar. Bu vesile ile bir kez daha Türk ve Anadolu basınını kutluyor, cuntacılara karşı her zaman olduğu gibi bundan böyle de milletimizin yanında olduğumuzun ve ebediyen olacağımızın da unutulmamasını diliyoruz" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.