Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TİKA’dan Tacikistan Basınına Destek

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Tacikistan Devleti resmi haber ajansı Hovar Milli Haber Ajansı’na teknik donanım ve tadilat desteği yaptı.Tacikistan’da medya sektörünün gelişimini güçlendirmek ve Hovar Milli...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 22:44
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 22:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Tacikistan Devleti resmi haber ajansı Hovar Milli Haber Ajansı’na teknik donanım ve tadilat desteği yaptı.
Tacikistan’da medya sektörünün gelişimini güçlendirmek ve Hovar Milli Haber Ajansı’nın iletişim ve yayıncılık alanında daha etkin ve çağdaş faaliyet gösterebilmesine zemin sağlamak amacıyla, Hovar Milli Haber Ajansı’nın ihtiyaç duyduğu tamirat ve teknik donanım desteği TİKA tarafından sağlandı.
Ajans çalışanları ve yöneticileri TİKA tarafından yapılan yardımların eskiden beri devam ettiğini ve gelecekte de iki ülke arasında bu tür işbirliklerinin devam etmesini umduklarını belirtti. Destek projesi neticesinde muhabirlerin çalışma ortamı teknik ve görünüm bakımından tamamen değiştiğinden ve daha modern bir şekil aldığından ajans görevlileri bu önemli yardımdan dolayı Türkiye Devleti ve milletine teşekkürlerini ifade etti.
Yurtiçi ve yurtdışı siyasi, ekonomik, sosyal, spor ve kültürel gelişmeleri internet sitesinde Tacikçe, Rusça, İngilizce, Farsça ve Arapça dillerinde yayınlayan Hovar Milli Haber Ajansı, bünyesinde bulunan Hovar FM radyosu ile de iç ve dış haberleri Tacikçe ve Rusça olarak yayınlıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.