Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TİKA’dan Pakistan Ekonomik İşler Genel Müdürlüğüne Teknik Donanım Desteği

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Pakistan Federal Hükümeti Maliye ve Ekonomi Bakanlığı’na bağlı Ekonomik İşler Genel Müdürlüğü’ne 10 masaüstü bilgisayar, 2 dizüstü bilgisayar ve 10 yazıcı desteğinde...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2015 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2015 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Pakistan Federal Hükümeti Maliye ve Ekonomi Bakanlığı’na bağlı Ekonomik İşler Genel Müdürlüğü’ne 10 masaüstü bilgisayar, 2 dizüstü bilgisayar ve 10 yazıcı desteğinde bulundu.
TİKA tarafından Pakistan Federal Hükümeti Maliye ve Ekonomi Bakanlığı’na bağlı Ekonomik İşler Genel Müdürlüğü’ne 10 masaüstü bilgisayar, 2 dizüstü bilgisayar ve 10 yazıcı desteğinde bulunuldu. Pakistan’ın aldığı dış yardımların koordinasyonu, Pakistan kamu kurumlarıyla ülkede faaliyet gösteren kalkınma yardımı kuruluşları arasında iletişim köprüsü görmesi ve hibe olarak ithal edilen mallara gümrük muafiyeti verilmesi gibi görevleri üstlenen Ekonomik İşler Genel Müdürlüğü’nün gün geçtikçe artan iş yüküne var olan teknik altyapının cevap verememesi sebebiyle anılan kurumun ihtiyaç duyduğu bilgisayar ve yazıcılar TİKA tarafından temin edildi.
Gerçekleştirilen teslim töreninde konuşan Ekonomik İşler Genel Genel Müdürü Dr. AsmatNawaz, TİKA’ya ve Türkiye’ye teşekkür ederek, TİKA’nın eğitimden sağlığa, su-sanitasyondan hayvancılığa birçok sektörde Pakistan’da gerçekleştirdiği proje ve faaliyetlerini anlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.