Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TİKA’dan Kırgızistan’da Spora Destek

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından Kırgızistan’ın Oş Devlet Üniversitesi’ne sağlıklı yaşama destek için açık hava spor aletleri kuruldu.Kırgızistan’ın eski eğitim kurumlarından olan ve halihazırda...

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TİKA’dan Kırgızistan’da Spora Destek
Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından Kırgızistan’ın Oş Devlet Üniversitesi’ne sağlıklı yaşama destek için açık hava spor aletleri kuruldu.
Kırgızistan’ın eski eğitim kurumlarından olan ve halihazırda yaklaşık 27 bin öğrencisi bulunan Oş Devlet Üniversitesi’nin 5 ayrı birimine TİKA tarafından açık hava spor aletleri kuruldu. Oş Devlet Üniversitesi Rektörlüğü’nün talebiyle gerçekleştirilen projenin açılış törenine Rektör Kanıbek İsakov, fakülte dekanları, öğrenciler ve TİKA Bişkek Program Koordinasyon Ofisi yetkilileri katıldı. Sağlıklı bir yaşam için öğrenci yurtları ile pedagoji, filoloji, tıp ve ilahiyat fakülteleri kampüslerinde kurulan spor aletlerini öğrenciler ve öğretim üyeleri sevinçle karşıladı. Proje kapsamında beşi Oş Devlet Üniversitesi’nde olmak üzere Kırgızistan’ın Bişkek, Oş ve Talas şehirlerindeki toplam 9 noktaya açık hava spor aletleri kuruldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.