Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TİKA’dan Guyana Dışişlerı Bakanlığı’na Donanım Desteği

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Guyana Dışişleri Bakanlığı’nın yeni binasına konferans sistemi ünitesi desteğinde bulundu.TİKA’dan yapılan açıklamada, Guyana Dışişleri Bakanlığı’nın yeni binası...

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2016 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2016 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Guyana Dışişleri Bakanlığı’nın yeni binasına konferans sistemi ünitesi desteğinde bulundu.
TİKA’dan yapılan açıklamada, Guyana Dışişleri Bakanlığı’nın yeni binası için konferans sistemi ünitesi yardımında bulunulduğu belirtildi. TİKA tarafından temin edilen konferans sistemi ünitesi, düzenlenen törenle yetkililere teslim edildi. Guyana’nın başkenti Georgetown’da bulunan Dışişleri Bakanlığı yeni binası konferans salonunda düzenlenen törene, Guyana Devlet Başkan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Carl Greenidge, Bakanlık temsilcileri ve TİKA yetkilileri katıldı.
Dışişleri Bakanı Greenidge törende yaptığı açıklamada, TİKA heyetini ülkesinde karşılamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TİKA’nın yaptığı çalışmaların Guyana’da ne kadar başarılı olduğunu ve ziyaret sırasında TİKA heyetinin bu başarıyı göreceğinden emin olduğunu belirtti. İki ülke arasındaki ilişkilerin 1973 yılında başladığını ifade eden Greenidge, Karayipler Topluluğu (CARICOM) aracılığıyla da ilişkilerin geliştiğini dile getirerek, TİKA’nın kritik alanlara yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür ederek, iki ülke arasındaki ilişkilerin daha da ileriye taşınacağını belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.