Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TİKA’dan Dakka’nın güvenlik altyapısına destek

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA), Dakka North City Cooperation (Belediye) tarafından, başta Baridhara Diplomatik Bölge olmak üzere şehir genelinde kurulmakta olan ’Kapalı Devre Televizyon Güvenlik Sistemi’ için 20 adet kamera...

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2016 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2016 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA), Dakka North City Cooperation (Belediye) tarafından, başta Baridhara Diplomatik Bölge olmak üzere şehir genelinde kurulmakta olan ’Kapalı Devre Televizyon Güvenlik Sistemi’ için 20 adet kamera ve teknik ekipman yardımında bulundu.
Teslim töreni Dakka North City Cooperation’un Başkanlık binasında, Dakka Büyükelçisi Devrim Öztürk ile Dakka North City Cooperation Başkanı Annisul Huq arasında yapıldı. Törene belediye çalışanları, TİKA Dakka Program Koordinasyon Ofisi personelinin yanı sıra basın mensupları da katıldı. Belediye Başkanı, son dönemde artmakta olan terör eylemlerine yönelik bir dizi tedbirin yanısıra, başta diplomatik temsilciliklerin bulunduğu ve yabancıların yoğunlukla ikamet ettiği Baridhara Diplomatik Bölgesi ile Gulshan 2 bölgelerinde Kapalı Devre Televizyon Güvenlik Sistemi’nin pilot uygulamasını başlattı. İlk planda bin 300 kameralık bir sistemin kurulacağı Kapalı Devre Televizyon Güvenlik Sistemi ile Dakka’nın daha güvenli bir şehir olması hedefleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.