Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TİKA’dan Azerbaycan’da Gençler Ve Karabağ Göçmenlerine Destek

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından tadilatı ve donanımı yapılan Kubadlı Spor-Gençlik Kulübü ve Karabağ Kaçkınları Taziye Evi halkın hizmetine açıldı.Kubadlı Spor-Gençlik Kulübü ve Karabağ Kaçkınları...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 18:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından tadilatı ve donanımı yapılan Kubadlı Spor-Gençlik Kulübü ve Karabağ Kaçkınları Taziye Evi halkın hizmetine açıldı.
Kubadlı Spor-Gençlik Kulübü ve Karabağ Kaçkınları Taziye Evi Açılış töreni, TİKA Başkan Yardımcısı Ali Maskan, TİKA yetkilileri, Kubadlı Valisi Malik İsakov medya mensupları katılımıyla gerçekleşti. 2016 yılında Azerbaycan’da gençlik ve spor alanındaki hizmetlerin desteklenmesi amacıyla TİKA tarafından başlatılan proje çerçevesinde, Kubadlı Spor Kulübü’ne spor aletleri ve ekipmanları temin edildi.
TİKA’nın katkılarıyla Azerbaycan geleneklerine göre merasim ve ziyaretler içeren taziye törenleri için Karabağ Kaçkınlarına (Göçmen) tahsis edilen salonların tamiri ve çevre düzenlemesi de gerçekleştirildi. Karabağ sorununun gündemde olduğu mevcut koşullarda TİKA tarafından gerçekleştirilen Kubadlı Spor-Gençlik Kulübü ve Karabağ Kaçkınları Taziye Evi projeleri Azerbaycan kamuoyu tarafından Türkiye’nin Azerbaycan’a verdiği anlamlı katkılar olarak değerlendirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.