Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TİKA Karadağlı çocuklara sıcak bir yuva kurdu

Karadağ’ın Sancak Bölgesinde yer alan ve nüfusunun tamamını Boşnakların oluşturduğu Rojaye şehrinde bulunan Rojaye İslam Birliği Anaokulunun donanımı Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından yapılarak...

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2016 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2016 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karadağ’ın Sancak Bölgesinde yer alan ve nüfusunun tamamını Boşnakların oluşturduğu Rojaye şehrinde bulunan Rojaye İslam Birliği Anaokulunun donanımı Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından yapılarak hizmete açıldı.
TİKA, Karadağ’da, yoksul kesimlerin eğitim imkânlarına erişebilirliği önündeki engelleri ortadan kaldırarak eğitimde fırsat ve imkân eşitliğini sağlamaya yönelik önemli projelere imza atmaya devam ediyor. Karadağ’da genç nüfusun en yoğun olarak yaşadığı şehirlerarasında olan ve nüfusunun tamamını Boşnakların oluşturduğu Rojaye’de yer alan ve Karadağ İslam Birliğine bağlı anaokulunun donanımı TİKA tarafından sağlandı. 30 öğrenciye eğitim vermeye başlayan anaokulu ile TİKA’nın Türkiye’deki Karadağ etkinliğine, bilinirliliğine ve prestijine katkıda bulunuldu.
(BEN-AŞ-Y)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.