Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

THY’den 9 günde 9 bin sefer,

Dünyada en çok noktaya uçan Türk Hava Yolları(THY), 9 günlük Ramazan Bayramı tatili süresince düzenlediği 9 bin seferle Atatürk Havalimanı’ndan 1 milyon 200 bin yolcu taşıdı.Dünyada en çok en çok ülkeye ve en çok noktaya uçan havayolu...

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2016 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2016 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünyada en çok noktaya uçan Türk Hava Yolları(THY), 9 günlük Ramazan Bayramı tatili süresince düzenlediği 9 bin seferle Atatürk Havalimanı’ndan 1 milyon 200 bin yolcu taşıdı.
Dünyada en çok en çok ülkeye ve en çok noktaya uçan havayolu şirketi unvanını elinde bulunduran Türk Hava Yolları, Ramazan Bayramı’nı değerlendirmek isteyen tatilcilerin en çok tercih ettiği havayolu şirketlerinin başında geldi.
Filosunda 330 uçak bulunan havayolu şirketi 9 günlük bayram tatilinde Atatürk Havalimanı’ndan yurt içi ve yurt dışına 9 bin sefer düzenledi. Bu seferler birlikte toplam 1 milyon 200 bin yolcu taşıdı.
Ramazan Bayramı tatilini değerlendirmek isteyen tatilciler bayram sonrası dönüş için havayolu şirketlerine yoğun ilgi göstermiş ve tatilin son günü olan 10 Temmuz’da İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanları’nda yolcu rekoru kırılmıştı. Her iki havalimanından elde edilen verilere göre toplam 2 bin 228 iniş ve kalkış gerçekleştirilmiş, aynı gün uçan yolcu sayısı ise 233 bin 542 olmuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.