Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

THY kabin memuru New York’ta otel odasında ölü bulundu

Türk Hava Yolları’nda (THY) kabin memuru olarak çalışan Eda Özdemir, Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) New York kentinde kaldığı otel odasında ölü olarak bulundu.Edinilen bilgilere göre THY’nin İstanbul-New York seferi için ABD’de...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2016 19:33
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2016 19:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk Hava Yolları’nda (THY) kabin memuru olarak çalışan Eda Özdemir, Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) New York kentinde kaldığı otel odasında ölü olarak bulundu.
Edinilen bilgilere göre THY’nin İstanbul-New York seferi için ABD’de bulunan kabin memuru Eda Özdemir, New York’ta kaldığı otel odasında ölü bulundu. Özdemir’e ulaşamayan ekip arkadaşları kaldığı odaya gittiğinde cansız bedenine ulaştı. Olay yerine gelen Amerikalı polisler inceleme başlattı.
THY’den olayla ilgili açıklama
Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamada “Kabin memuru E.Ö. yatı seferi için bulunduğu New York’ta otel odasında ölü olarak bulundu. Konuyla ilgili henüz detaylı bilgi mevcut değildir. Cenazesi şu anda New York’ta yapılacak otopsi sonrası detaylı bilgi belli olacak. E.Ö. 31 yaşında, 8 yıldır kabin memuru olarak görev yapıyordu” denildi.
Yapılan incelemelerin ardından Eda Özdemir’in cenazesi Türkiye’ye gönderilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.