Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

THY, Gaziantep kalkışlı Erbil seferlerini başlattı

Dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu şirketi Türk Hava Yolları (THY), Gaziantep’ten Irak’ın Erbil şehrine direkt uçuşlarını başlattı.Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi THY, Erbil’den Diyarbakır, Sabiha Gökçen...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu şirketi Türk Hava Yolları (THY), Gaziantep’ten Irak’ın Erbil şehrine direkt uçuşlarını başlattı.
Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi THY, Erbil’den Diyarbakır, Sabiha Gökçen (İstanbul), Antalya ve Atatürk (İstanbul) havalimanlarına düzenlediği direkt uçuşlara 5 Ağustos itibariyle Gaziantep’i de ekledi. Dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu şirketi, Gaziantep kalkış ve varışlı Erbil uçuşlarını başlatarak, halihazırda düzenlediği çapraz uçuşlara bir yenisini daha eklemiş oldu. İlk sefer ise Gaziantep’ten saat 01.05’te kalkan TK 838 sefer sayılı uçuş ile gerçekleştirildi.
Bu hat güzergahında seyahat etmek isteyen yolcular, Gaziantep’ten Erbil’e tüm vergiler dâhil tek yön 105 Amerikan Doları, Gaziantep-Erbil-Gaziantep güzergahında ise tüm vergiler dâhil gidiş dönüş 178 Amerikan Doları’ndan başlayan ücretlerle seyahat edilebilecek. Seferler Pazartesi ve Cuma günleri olmak üzere haftanın iki günü karşılıklı olarak gerçekleştirilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.