Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

THY darbe girşimi sonrası CIP salonunun ismini değiştiriyor

Türk Hava Yolları(THY) darbe girişiminin ardından Atatürk Havalimanı’nda Businnes yolculara hizmet veren CIP salonunun ismini ‘15 Temmuz Demokrasi Kahramanları Salonu’ olarak değiştirme kararı aldı.Türk Hava Yolları’nın(THY) Atatürk...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2016 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2016 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk Hava Yolları(THY) darbe girişiminin ardından Atatürk Havalimanı’nda Businnes yolculara hizmet veren CIP salonunun ismini ‘15 Temmuz Demokrasi Kahramanları Salonu’ olarak değiştirme kararı aldı.
Türk Hava Yolları’nın(THY) Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde Businnes Class ve Elit Card yolcularına hizmet veren CIP salonuna, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yeni bir isim verildi. THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, uçuş için gelen yolculara dağılan Skylife Dergisi’nin Ağustos sayısında yazdığı köşe yazısında CIP salonunun isminin ’15 Temmuz Demokrasi Kahramanları Salonu’ olarak değiştirileceğini belirtti.
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı şu ifadelere yer verdi:
“Dünya demokrasi tarihine geçecek bu halk zaferi, şüphesiz ki aynı zamanda mazlum milletler için de bir ilham kaynağıdır. Bu tarihi günü her daim anmak adına Atatürk Havalimanı’nda mevcut Dış Hatlar CIP salonumuzun adını da “15 Temmuz Demokrasi Kahramanları Salonu” olarak değiştirme kararı almış bulunuyoruz”.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.