Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

THY  Bir Kez Daha Brüksel Sefer İptalini Uzattı

Brüksel Havalimanı’nda meydana gelen patlama sonrası İstanbul-Brüksel seferlerini karşılıklı olarak iptal eden THY sefer iptal süresini 02 Nisan’a kadar uzattı.Brüksel Havalimanı’nda meydana gelen patlama sonrası İstanbul-Brüksel seferlerini...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2016 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2016 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Brüksel Havalimanı’nda meydana gelen patlama sonrası İstanbul-Brüksel seferlerini karşılıklı olarak iptal eden THY sefer iptal süresini 02 Nisan’a kadar uzattı.
Brüksel Havalimanı’nda meydana gelen patlama sonrası İstanbul-Brüksel seferlerini karşılıklı olarak iptal eden THY sefer iptal süresini bir kez daha uzattı. 22 Mart 2016 tarihinde Brüksel Havalimanı’nda yaşanan patlamadan dolayı, 24 Mart ve 01 Nisan (dahil)  arasındaki Brüksel çıkışlı ve varışlı tüm Türk Hava Yolları seferleri iptal oldu. Seferleri iptal edilen yolcuların  Rotterdam, Amsterdam, Dusseldorf veya  Köln uçuşlarına değişiklik yaptırabilecekleri belirtildi. Brüksel Havaalanındaki olağanüstü halden dolayı uçuş iptali durumunda (22 Mart-31 Mart arası tarihleri içerisinde) biletin kesintisiz iadesi mümkün olduğu da duyuruldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.