Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

THK Genel Başkanlığı’na Erdal Dursun talip

Havacılık Yönetimi bölümü Doktor Öğretim Üyesi Erdal DURSUN, Atatürk’ün Türk milletine armağan ettiği aziz hatırası konumundaki Türk Hava Kurumu’nun 13-14 Ekim 2018 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecek Genel Başkanlık yarışında aday olduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2018 20:54
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2018 20:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
THK Genel Başkanlığı’na Erdal Dursun talip

Kurumun içerisinde bulunduğu askeri vesayetten kurtulup bilimsel, çağdaş ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla güzel günler göreceğini vurgulayan Dursun, bu ülkünün gerçekleşmesi için yetkin ve özverili bir ekiple çalışacaklarını belirtti.

Kurumun özüne dönmesi gerektiğine dikkat çeken Dursun, amatör ve sportif havacılık alanında altyapının güçlendirileceğini ve sporcularımıza gereken desteğin sağlanacağını belirtti. Kurum için hayata geçirecekleri “Kamusal İşbirliği ve Etkin Koordinasyon Stratejisi”, “Küçülerek Büyüme Stratejisi”, “Kurum İmajını Yükseköğretimle Güçlendirme Strateji”, “Müteşebbis Şubelerle Büyüme Modeli” ve “Nitelikli İnsan Gücü Modeli” sayesinde başarılı ve refah günlerin kendileriyle uzakta olmadığını müjdeledi. Ayrıca Türk Hava Kurumu’ndaki mevcut finansal darboğazın aşılması için çok değerli ekonomi kurmaylarıyla bir araya gelindiğini belirtti.

Seçim sürecinde koltuk sevdasına düşünlerin ise kendileri için bir takım oyunlar peşinde koştuğunu ifade eden Dursun, “Er yada geç hakkın ve hukukun üstünlüğünü herkes görecektir, bu Kurum kimsenin baba yadigarı değildir, kimse milletin emanetini ömürlük istirahatgahı gibi kullanamaz; kendimize güvenimiz tam, hukuk bilmeyene hukuk, kural bilmeyene kural öğretmesini de biliriz” dedi. Özellikle son dönemde basına yansıyan Türk Hava Kurumu’ndaki üzücü ve düşündürücü hadiselerin artık kurum imajına ve marka değerine ciddi zararlar verdiğini ifade eden Dursun, “Beceremediğin yerde bırakabilmeyi bilmekte bir erdemdir, seçim zamanı ve sonrasında verilen hiçbir sözün yerine getirilmediği gün gibi ortadadır.” şeklinde konuştu.

Dr.Öğr.Üyesi Erdal Dursun, başta Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü olmak üzere, havacılık alanında eğitim veren yükseköğretim kurumlarında çeşitli düzeylerde görev aldı. Çalışma ve araştırma alanını havacılık yönetimi ve teknolojileri üzerinde yoğunlaştıran Dursun, bu doğrultuda çeşitli kuruluşlarda görevler yürütüyor ve genç havacıların önünü açacak projeler üzerinde çalışıyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.