Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

The Food Club Bodrum Türkbükü Yaza ’Merhaba’ Dedi

Türk turizminin başkenti Bodrum’un gözde tatil yörelerinden Türkbükü’nde geçen yıl haziran ayında hizmete giren The Food Club Bodrum Türkbükü, yeni turizm sezonunu açtı.The Food Club’ın beach ve restoran konseptini bir araya getirdiği...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2016 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2016 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk turizminin başkenti Bodrum’un gözde tatil yörelerinden Türkbükü’nde geçen yıl haziran ayında hizmete giren The Food Club Bodrum Türkbükü, yeni turizm sezonunu açtı.
The Food Club’ın beach ve restoran konseptini bir araya getirdiği Türkbükü’ndeki şık mekanında gerçekleştirilen açılışa, seçkin konukların yanı sıra yazılı ve görsel medyadan çok sayıda basın mensubu katıldı.
Zincirin en yeni halkası
Yaza merhaba davetinde ev sahipliği yapan The Food Club İletişim Danışmanı Yasemin Arslan, konuk basın mensuplarıyla tek tek ilgilenirken düzenlediği toplantıda, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.
The Food Club restoran zincirinin üç yıllık serüveninde çok büyük bir yol aldığını vurgulayan Yasemin Arslan, "Türkbükü, The Food Club zincirinin en yeni halkasıydı. Geçen yıl 25 Haziran’da hizmete giren restoranımız, beach ve restoran konseptinde sunduğu zengin mönüsüyle farkını hissettirmişti" dedi.
Yeni sezon yeniliklerle başlıyor
Arslan, The Food Club Türkbükü’nün, turizm yörelerinde pek de kolay rastlanmayacak zengin mönüsünde dünya lezzetlerinden birçok ünlü tarifin de bulunduğunun altını çizdi.
Yasemin Arslan, henüz bir yıl bile geçmeden yörenin en tercih edilen mekanlarından biri haline gelmelerini şöyle açıkladı:
"Bir restoran titizliği, iyi servisi, temiz ve şık mekanı, sunduğu lezzetlerin özgünlüğü ve kalitesi ile tercih edilir. Ancak sunulan hizmetin karşılığında ödediğiniz ücrette çok belirleyicidir. The Food Club Türkbükü, işte bunlardan ötürü bir yıldan daha kısa bir sürede Bodrum klasiği haline gelmeyi başardı. Çünkü biz Food Club olarak lezzetin daha ekonomik fiyata sunulacağını kanıtlayan markayız. Bu yaz konuklarımız Türkbükü’nde alıştıkları tatları ve konforu aynı samimi ilgi ve titizlikle bulacaklardır. Ancak onlara yeni sürprizlerimiz de olacak. Geçen sezon da konuklarımız mekanımızda iyi müzik dinledi. Bu yıl, iyi müzik zaten olacak. Ünlü DJ’ler performanslarıyla konuklarımızın beğeni çıtasını yükseltecekler."
Gençler bizde dünyayı buldu
Son yıllarda genç kuşağın artık dünyayı gezdiğini ve bu gezme tutkusunun gençlerin beğenilerini de farklılaştırdığını kaydeden Arslan, "The Food Club’ın özellikle gençler tarafından büyük ilgi görmesinin sebebi zengin mutfağıdır. Gençler, farklı coğrafyalarda tanıştıkları lezzetleri mekanlarımızda bulabiliyor. Üstelik çok daha uygun fiyatlarla. Bu yüzden tüm şubelerimizde bu mönü çeşitliliğini sunacak kadroyu titizlikle seçeriz. Her geçen gün bu ilgiyi daha da doyuracak yeniliklerle yolumuza devam ediyoruz."
The Food Club restoran zincirine önümüzdeki günlerde İstanbul Ataköy Galleria şubesinin ekleneceği müjdesini veren Yasemin Arslan, markanın iki yılda 15 şubeye ulaşmayı hedeflediğini söyledi. Arslan, deneyimi, ilgisi ve titizliğiyle kendi mekanını belli standartların üzerinde gerçekleştirmek isteyen girişimcilere franchising olarak The Food Club markasıyla çalışma imkanı vereceklerini sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.