Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TFI TAB Gıda Asya-Pasifik’teki üç bininci restoranının açılışını gerçekleştirdi

Türkiye’nin lider, dünyanın en büyük hızlı servis restoran operatörlerinden olan TFI TAB Gıda Yatırımları, Burger King®’in Asya-Pasifik’teki üç bininci restoranının açılışını gerçekleştirdi. Şangay’da açılan yeni restoran Huatai Center’de hizmet verecek.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2019 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2019 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TFI TAB Gıda Asya-Pasifik’teki üç bininci restoranının açılışını gerçekleştirdi

TFI TAB Gıda Yatırımları, 2012 yılında başladığı Çin yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. TFI, kısa sürede ülkedeki restoran sayısını 1.100 restoran seviyelerine getirerek, sektöründe büyük bir başarıya imza attı. Türkiye’de, Burger King®, Popeyes®, Sbarro®, Arby’s® ile kendi markaları olan Usta Dönerci®, Usta Pideci ve Döner Stop® ile sektörün lider operatörü olan TFI, bu yılın Temmuz ayında Popeyes®’ın Çin’deki operasyonu için de düğmeye basmıştı.

Burger King® markasının dünyadaki sahibi olan Restaurant Brands International (RBI) ile uzun soluklu bir iş birliği içinde olduklarını belirten, TFI TAB Gıda Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kurdoğlu; “RBI ile uzun yıllara dayanan iş ortaklığımızın her geçen gün daha da büyümesi ve güçlenmesi bize gurur veriyor. Bu ortaklık sayesinde, Türkiye’de yakaladığımız operasyonel başarıyı, Çin gibi dinamik bir coğrafyada tekrarladık. Bu başarı bugün şirketimizin, Çin’de 1.100’ün üzerinde restoranın operasyonunu yöneten, dünyanın en büyük hızlı servis restoran zinciri operatörlerinden birisi olmasını sağladı. Burger King®’in Asya-Pasifik bölgesindeki üç bininci restoranının da TFI sistemi içinde açılmış olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Popeyes® Çin operasyonumuzun da başlamasıyla hızlı servis restoran sektörünün dünyadaki en büyük markası olmayı hedefliyoruz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.