Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teslim Olan Teröristler Pişmanlık Dolu Sözler

ANKARA (İHA) – Mardin’in Nusaybin ilçesinde teslim olan 5 teröristin itirafları, bölücü terör örgütünün gerçek yüzünü ortaya koydu. Teröristler, pişmanlıklarını dile getirerek, "Yüce Türk milletinden özür diliyoruz" dedi.Güvenlik...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ANKARA (İHA) – Mardin’in Nusaybin ilçesinde teslim olan 5 teröristin itirafları, bölücü terör örgütünün gerçek yüzünü ortaya koydu. Teröristler, pişmanlıklarını dile getirerek, "Yüce Türk milletinden özür diliyoruz" dedi.
Güvenlik güçleri, Nusaybin’de teslim olan 5 teröristin itiraflarını paylaştı. Teslim olan bir terörist, "Yüce Türk milletinden özür diliyorum" diyerek pişmanlığını dile getirdi. Terör örgütünün dinlerini değiştirmek istediğini belirterek, örgütün ne olduğunu anladığını vurgulayan bir terörist, "Arkadaşlara sesleniyorum, asla bu yolu tercih etmeyin" diyerek gençlere seslendi. Bir başka terörist ise pişmanlığını dile getirerek, kimsenin böyle bir yanlışa düşmemesini istedi. Pişmanlığını dile getiren bir kadın terörist de, örgütten kaçmak istediğinde başına silah dayadıklarını belirterek, gençlerin anne babaların sözlerini dinlemesini istedi. Teslim olan bir başka terörist, "PKK’ya inanmayın, PKK sizi kullanır atar" diyerek gençleri uyardı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.