Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TESKOMB’dan selzede esnafa ziyaret

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri(TESKOMB) Genel Başkan Yardımcısı Murat Gümrükçü, Ordu’nun Fatsa ilçesine gelerek selden zarar gören Özel Sanayi Sitesi’ndeki 150’ye yakın esnafı ziyaret etti ve hasar...

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2016 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2016 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TESKOMB’dan selzede esnafa ziyaret
Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri(TESKOMB) Genel Başkan Yardımcısı Murat Gümrükçü, Ordu’nun Fatsa ilçesine gelerek selden zarar gören Özel Sanayi Sitesi’ndeki 150’ye yakın esnafı ziyaret etti ve hasar tespitleri hakkında bilgiler aldı.
İlk olarak TESKOMB Genel Başkan Yardımcısı Murat Gümrükçü Fatsa Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Gümrükçü’ye Ordu-Giresun Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Bölge Başkanı Yüksel Kaya, Fatsa Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, Fatsa Özel Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Yusuf Kaynar ve oda başkanları eşlik etti.
Ziyarette Fatsa Özel Sanayi Sitesi’ndeki esnafları tek tek ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Murat Gümrükçü, “Genel başkanımızın talimatı doğrultusunda burada selden zarar gören esnaflarımızın durumlarını bizzat gözetleyip genel başkanımıza son durumu sunacağız. Elimizden geldiği kadar sorunları yerinde tespit edip başkanımıza sunacağız. Genel başkanımız milletvekili olduğu için buradaki sorunları da hükümetle olan diyalogunu da biranda görüşme imkanı doğacaktır. Ordu bölgemizde gerçekten önemli derece de bir afet yaşandı. Hükümet temsilcileri de buraya gelerek ziyaretlerini yapmışlardır. Bizlerde ziyaretlerimizi bilerek geç yaptık ki esnaflarımızın hasar tespitlerini yapmasını bekledik. Yaptığımız tespitleri gerekli yerlere sunacağız. Selden dolayı zarar gören esnaf ve sanatkârların kredilerinin ertelenmesi veya yapılacak olan yardımların tespiti açısından da önem arz eden çalışmayı yapacağız. Kredilerin ertelenmesi en önceliklilerimizden biri olacaktır” dedi.
Ziyaretlerden dolayı memnun olduklarını ifade eden sanayideki mağdur esnaflar ise biran önce kendilerine her konuda yardımcı olunmasını gerektiğini belirttiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.