Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TESKİ NKÜ’yü ağırladı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi(NKÜ) Genel Sekreteri Yrd.Doç.Dr. Abdullah Yinanç, Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanı Duran Anarat Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdareesi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. Şafak Başa’yı makamında ziyaret etti.Ziyaret...

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2018 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2018 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TESKİ NKÜ’yü ağırladı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi(NKÜ) Genel Sekreteri Yrd.Doç.Dr. Abdullah Yinanç, Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanı Duran Anarat Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdareesi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. Şafak Başa’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında TESKİ’nin Süleymanpaşa İlçesi Doğu Bölgesinde yürüttüğü Kanalizasyon, Yağmur Suyu ve Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Yürütülen çalışmaların tamamlanması ve Doğu Atıksu Arıtma Tesisinin devreye girmesinin ardından, arıtılan suyun yeniden bir işlemden geçirilerek Namık Kemal Üniversitesinin tarımsal faaliyetlerinde kullanılması hakkında teknik bilgi alışverişinde bulunuldu. Böyle bir projenin hayata geçirilmesi durumunda, hem su kaynakları korunmuş olacak, hem de tarımsal üretime büyük bir destek verilmiş olacaktır. Genel Sekreter Yinanç, TESKİ’nin yatırımlarını başarılı bulduğunu belirterek çalışmalarda emeği geçen başta Genel Müdür Başa olmak üzere tüm TESKİ emekçilerine teşekkür etti. Genel Müdür BAŞA da Genel Sekreter Yinanç’a yaptıkları bu nazik ziyaret ve faydalı görüşme için teşekkür etti ve kendi yazdığı kitaplarını hediye etti.

Ziyarete TESKİ Genel Müdür Yardımcısı İ.Feyzi Ünal ve TESKİ Plan ve Proje Dairesi Başkanı Recep Çalı katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.