Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken: “Huzursuzluk varsa ülkenin ilerlemesi ve gelişmesi temin edilemez”

Kırşehir’de Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından organize edilen esnaf buluşmasında konuşan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Demokratikleşme sürecinde Türkiye’de bir sıkıntı varsa ne ticaret yapılabileceğini ne de taleplerin...

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2016 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2016 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kırşehir’de Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından organize edilen esnaf buluşmasında konuşan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Demokratikleşme sürecinde Türkiye’de bir sıkıntı varsa ne ticaret yapılabileceğini ne de taleplerin karşılanabileceğini söyledi.
Özel bir otelin toplantı salonunda konuşan Palandöken, “Huzursuzluk varsa ne ülkenin ilerlemesi nede gelişmesi temin edilebilir. Evvela huzurlu bir ortam lazım, şehitlerimizin canına kast eden gözü dönmüş canilerin ülkenin dirliğine birliğine huzuruna 17/25 Aralık hadiselerini hep birlikte yaşadık” dedi.
Palandöken, esnafın talepleri doğrultusunda yaptığı açıklamasında, “Ülkemizdeki bir cemaatin nelere mal olduğunu ne canlara mal olduğunu gördük. Allah şehitlerimize rahmet eylesin. Bir an evvel bunlar bitmeli ki ülke huzur bulsun” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.