Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tesk Başkanı Palandöken’in Mutlu Günü

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken’in oğlu Barış Palandöken, Hande Erdem ile dünyaevine girdi. Çiftin nikah törenine birçok siyasetçi, bürokrat ve iş adamı katıldı.TESK Başkanı Bendevi Palandöken’in...

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 23:03
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 23:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken’in oğlu Barış Palandöken, Hande Erdem ile dünyaevine girdi. Çiftin nikah törenine birçok siyasetçi, bürokrat ve iş adamı katıldı.
TESK Başkanı Bendevi Palandöken’in oğlu Barış Palandöken, Hande Erdem ile dünyaevine girdi. Çiftin Rixos Otel’de düzenlenen nikah törenine birçok siyasetçi, bürokrat ve iş adamı katıldı. Çiftin nikahını Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen kıyarken, nikah şahitliklerini Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, eski TBMM Başkanı ve eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Saadet Partisi (SP) eski Genel Başkanı Recai Kutan, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Öznür Çalık, Hayati Yazıcı, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, HAK-İŞ Başkanı Mahmut Arslan yaptı. Geline nikah defterini veren Saadet Partisi’nin eski Genel Başkanı Recai Kutan, çifte mutluluklar diledi. İmzaların atılmasının ardından toplu nikah fotoğrafı çekildi.
Davetliler, nikah töreninden sonra düğün salonuna geçti. Başbakan Binali Yıldırım, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ziyareti dönüşü düğün salonuna gelerek, genç çifti ve ailelerini tebrik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.