Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tertip Komitesi Nevruz Alanında İncelemelerde Bulundu

Diyarbakır’da, 21 Mart Pazartesi günü yapılması planlanan Nevruz Bayramı kutlamaları öncesi tertip komitesi alana gelerek, incelemelerde bulundu.Diyarbakır’da, pazartesi günü yapılması planlanan Nevruz Bayramı kutlamaları nedeniyle Nevruz...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’da, 21 Mart Pazartesi günü yapılması planlanan Nevruz Bayramı kutlamaları öncesi tertip komitesi alana gelerek, incelemelerde bulundu.
Diyarbakır’da, pazartesi günü yapılması planlanan Nevruz Bayramı kutlamaları nedeniyle Nevruz Parkı’nda hazırlık çalışmalarına devam ediliyor. Nevruz ateşinin yakılacağı bölüme odun yerleştirilirken, platformun da tamamlandığı görüldü. Önceki kutlamalarda yaşanan izdihamın önüne geçmek için Pazartesi günkü kutlama öncesi, platformun yanı olan protokol ve basın mensuplarının çalışma alanına girişleri önlemek için tel örgü çekildiği görüldü.
Yapılan incelemenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan HDP Diyarbakır Milletvekili Çağlar Demirel, Nevruz’un direngenliği direnişin sembolü olarak ifade edilen, her yıl taşralardan büyük organizasyonlara kadar kutlanan halkın taleplerini coşkusunu alanlarda haykırdığı bir süreç olduğunu söyledi.
Daha sonra konuşan DBP Diyarbakır İl Eş Başkanı Hafize İpek de, Nevruz kutlamaları öncesi hazırlıklara devam ettiklerini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.