Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Terörle Mücadele Ekiplerinden Türkiye Diyanet Vakfı’na Teşekkür

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Diyarbakır, Mardin, Şırnak ve Hakkari’de terörle mücadele eden ekiplere manevi katkı sağlamak amacıyla gönderilen hediye paketleri güvenlik güçlerine moral oldu.Terör örgütüne yönelik operasyonlarda görev...

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2016 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Diyarbakır, Mardin, Şırnak ve Hakkari’de terörle mücadele eden ekiplere manevi katkı sağlamak amacıyla gönderilen hediye paketleri güvenlik güçlerine moral oldu.
Terör örgütüne yönelik operasyonlarda görev alan güvenlik güçleri, kendilerine ulaştırılan hediye paketlerinin ardından Türkiye Diyanet Vakfına teşekkür mesajları gönderdi.
Güneydoğu’da operasyonlara katılan 16 bin asker ve polise ulaştırılan hediye paketleri, ülkemizin birlik ve beraberliği için canları pahasına görev yapan asker ve polislerimizi sevindirdi. Türkiye Diyanet Vakfı tarafından gönderilen hediyeleri alan ve duygulu anlar yaşayan güvenlik görevlileri, gönderdikleri mesajlarla TDV’ye teşekkürlerini ilettiler.
7. Kolordu Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’ndan gönderilen teşekkür mesajlarında; hukuku, temel hak ve özgürlükleri, eşitlik ve demokrasiyi istismar ederek, güvenlik güçlerimize sinsice saldıran, vatandaşların canına ve malına kast eden bölücü terör örgütüne karşı güvenlik güçlerinin kahramanca ve fedakarca mücadelelerini sürdürdüğü vurgulandı.
Milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden bölücü terör örgütüne karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği belirtilen mesajlarda şu ifadelere yer verildi:
“Vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin birlik ve beraberliği, vatandaşımızın huzur ve güven içinde yaşaması için sürdürdüğümüz bu mücadelede bizlere vermiş olduğunuz destek, personelimizin moral ve motivasyonunu, son derece olumlu etkilemiştir.
Göndermiş olduğunuz malzemeler operasyonda görev alan TSK ve Emniyet personeli ile korucularımıza dağıtılmıştır. Türk Milletinin birlik ve dayanışma ruhunu, ordusuna ve güvenlik güçlerine olan muhabbet ve vefa duygusunun güzel bir örneği olan bu desteğinizle personelimiz asil Türk milletinin her an onların yanında olduğunu hissetmiştir. Anlamlı katkılarınızdan dolayı kutsal vatan topraklarını, bölünmez bütünlüğü uğruna şahadeti en büyük lütuf olarak gören kahraman personelimiz ve şahsım adına sizlere teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.