Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Terörle Mücadele Ekiplerinden Tdv’ye Teşekkür

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Diyarbakır, Mardin, Şırnak ve Hakkari’de terörle mücadele eden ekiplere manevi katkı sağlamak amacıyla gönderilen hediye paketleri güvenlik güçlerine moral oldu.Güneydoğu’da operasyonlara katılan 16 bin...

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 09:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Diyarbakır, Mardin, Şırnak ve Hakkari’de terörle mücadele eden ekiplere manevi katkı sağlamak amacıyla gönderilen hediye paketleri güvenlik güçlerine moral oldu.
Güneydoğu’da operasyonlara katılan 16 bin asker ve polise ulaştırılan hediye paketleri, ülkenin birlik ve beraberliği için canları pahasına görev yapan asker ve polisleri sevindirdi. Türkiye Diyanet Vakfı tarafından gönderilen hediyeleri alan ve duygulu anlar yaşayan güvenlik görevlileri, gönderdikleri mesajlarla TDV’ye teşekkürlerini iletti.
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nden gönderilen teşekkür mesajında, vakıf tarafından takdim edilen hediyelerin maddi değerinden çok manevi değerinin kendileri için önemli olduğu belirtildi. TDV tarafından gönderilen hediyelerin kendilerine büyük moral ve güç verdiği vurgulanan mesajda şunlar kaydedildi:
"Bulunduğumuz bölgede sürdürülen terörle mücadele operasyonlarında görev alan personele dağıtılmak üzere hazırlayarak gönderdiğiniz yardım malzemeleri tarafımıza ulaşmış olup, operasyonlarda görev alan personele dağıtımları sağlanmıştır. Terörle mücadelede görev alan personele büyük bir moral, motivasyon kaynağı olan ve milletçe birlik ve beraberliğimizin ayrı bir temsili olarak görülen söz konusu faaliyetiniz ile ilgili olarak, emeği geçenlere teşkilatımız adına teşekkür eder, saygılarımızı sunarız"
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.