Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teröristin Öğrenim Gördüğü Üniversiteden Açıklama

Ankara’da yaşanan terör saldırısını gerçekleştiren Seher Çağla Demir’in okuduğu Balıkesir Üniversitesi, yaptığı açıklama ile terörü kınadı.Balıkesir Üniversitesi, yaptığı açıklama ile terörü kınadı. Ankara saldırısını...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 10:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’da yaşanan terör saldırısını gerçekleştiren Seher Çağla Demir’in okuduğu Balıkesir Üniversitesi, yaptığı açıklama ile terörü kınadı.
Balıkesir Üniversitesi, yaptığı açıklama ile terörü kınadı. Ankara saldırısını gerçekleştirdiği belirlenen Seher Çağla Demir ile ilgili bilgiler verilen açıklamada, "13 Mart 2016 tarihinde Ankara’daki menfur terör saldırısını gerçekleştiren teröristlerden birisi olduğu belirtilen Seher Çağla Demir, 2012-2013 eğitim öğretim yılında üniversitemize kayıt yaptırmış; 2013 yılı Kasım ayından itibaren derslere devam etmemiştir. Adı geçen şahıs, o tarihten günümüze kayıt yenilememiştir" denildi.
Saldırı ile ilgili yayınlanan Rektör Kerim Özdemir imzalı kınama mesajında ise "13 Mart 2016 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilen ve milli birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi, huzurumuzu hedef alan terör saldırısını şiddetle kınıyor; hain saldırıda yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, milletimize de baş sağlığı diliyorum" ifadelerine yer verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.