Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teröre Tepki Olarak Restorantının Önüne Pankart Astı

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde Ali Osman Uğur isimli lokanta işletmecisi, iş yerine astırdığı pankartla teröre tepki gösterdi.İstasyon Caddesi’nde lokanta işleten Ali Osman Uğur, son dönemde yaşanan terör olaylarına tepki için...

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Teröre Tepki Olarak Restorantının Önüne Pankart Astı
Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde Ali Osman Uğur isimli lokanta işletmecisi, iş yerine astırdığı pankartla teröre tepki gösterdi.
İstasyon Caddesi’nde lokanta işleten Ali Osman Uğur, son dönemde yaşanan terör olaylarına tepki için pankart hazırlattı. Türk bayrağı ve asker fotoğrafının da yer aldığı pankarta, "Size kucak açan bir ülkenin bayrağını indirecek kadar alçak, askerini sırtından vuracak kadar kahpe, etek giyecek kadar şerefsizsiniz" yazdıran Ali Osman Uğur, 4 metrekarelik pankartı birkaç gün önce iş yerinin üst katında kendine ait boş dairenin balkonuna astırdı.
Astırdığı pankartla ilgili konuşan Uğur, yaşanan terör olaylarının herkes gibi kendisini çok üzdüğünü ifade ederek, "Son zamanlarda yaşanan terör olaylarına tepki amaçlı ve terör olaylarını lanetlemek için bu pankartı iş yerimin üstüne astım. Türk- Kürt kardeştir. Kürt kardeşlerim kesinlikle üstüne alınmasın. Bu vatan bizim. Biz askerimizi, polisimizi, devletimizi seviyoruz. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.