Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Terör Saldırısında Hayatını Kaybeden Sevinç Gökay Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ankara’da hain terör saldırısında hayatını kaybeden Sevinç Gökay son yolculuğuna uğurlandı.Ankara’daki hain terör saldırısında hayatını kaybeden 84 yaşındaki Sevinç Gökay için Karşıyaka Mezarlığı’nda öğle namazına müteakip...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 14:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’da hain terör saldırısında hayatını kaybeden Sevinç Gökay son yolculuğuna uğurlandı.
Ankara’daki hain terör saldırısında hayatını kaybeden 84 yaşındaki Sevinç Gökay için Karşıyaka Mezarlığı’nda öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Gökay’ın arkadaşları ile birlikte gittiği sinema çıkışı evine dönmek için otobüs durağında beklediği esnada terör kurbanı olduğu öğrenildi. Gazi Üniversitesi Fransızca Bölümü mezunu olan Gökay’ın, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan emekli olduğu ve 3 dil bildiği öğrenildi.
“ZALİMLER, HAİNLER EBEDİYEN CEHENNEM AZABI İÇİNDE KALACAKLAR”
Cenaze namazını kıldıran Karşıyaka Mezarlığı İmamı Hasan Münir Özcan, helallik istendiği sırada son zamanlarda yaşanan terör olaylarına ilişkin cemaate şunları söyledi:
“Biz olmayınca arkadaşlık dostluk olmaz, aile, toplum, millet olmaz, biz olmayınca devlet olmaz. Son günlerde yaşanan bazı terör olaylarından dolayı bizler o hainlerin, zalimlerin tuzaklarına aldanarak biz bilincini asla kaybetmeyelim tam tersine her zamankinden daha çok birlik ve beraberlik içerisinde biz olmayı bilmeliyiz. Peki onlar ile ilgili ne düşünüyoruz. Onlar ile ilgili Allahü Teala Kur’an da ayeti kerimede şöyle buyuruyor, ‘Kim zerre miktarca iyilik yaparsa onu görür. Kim zerre miktarca kötülük yaparsa onu görür.’ Bugün acı çeken bizler, yüreği yanan bizler. Ama bizim acımız geçici. Ebedi hayat alemi olan ahiret hayatında bizler ebedi saat yurdu cennet ile nimetler içerisinde inananlar olarak yaşayıp sorunsuz bir nimet yurdunda ebedi hayatımızı sürdürürken o zalimler, hainler, fasıklar onlar ebediyen cehennem azabı içinde kalacaklardır. Allah onlara milletimizin birliğini, dirliğini bozmaya çalışanlara fırsat vermesin."
Cenaze namazının kılınmasının ardından Sevinç Gökay, Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.