Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Terör Mağduru Öğrenciler Gaziantep’te YGS’ye Girdi

Şırnak ve ilçelerindeki terör olayları nedeniyle öğrenciler Gaziantep’te sınava girdi.YGS’ye girmek için Şırnak’tan Gaziantep’e gelen bin 500 öğrenci, kentteki farklı okullarda 160 dakika boyunca ter döktü. Sınavdan çıkan öğrencilerden...

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2016 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2016 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şırnak ve ilçelerindeki terör olayları nedeniyle öğrenciler Gaziantep’te sınava girdi.
YGS’ye girmek için Şırnak’tan Gaziantep’e gelen bin 500 öğrenci, kentteki farklı okullarda 160 dakika boyunca ter döktü. Sınavdan çıkan öğrencilerden bazıları, sınavın çok iyi geçtiğin ifade ederken, bazı soruları çözmekte zorlandıklarını söyledi.
Şırnaklı öğrencileri yakınları okul bahçesinde bekledi. Gaziantep’te yaşayan Nurten Altürk, “Kuzenim Şırnak’tan geldi. Evde baya öğrenci ağırladık. YGS’ye girmek için, dün gece evde 13 tane öğrenci arkadaşımız vardı” dedi.
Şırnak’ın Silopi ilçesinden Gaziantep’e sınava girmek için gelen Bayram Tayşun, “Ama matematik biraz bizi sıktı. Yolculuk çok uzun sürdü ama değdi yani güzel bir sınav geçirdik. İlk defa başka bir yerde sınava giriyorum. Şimdi sınava girdik akşama doğru eve döneceğiz artık” diye konuştu.
Terör olayları nedeniyle sınav için Gaziantep’e gelen Gurbet Çadar da yaşanan olaylardan dolayı sınava çok fazla hazırlanamadığını ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.