Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Terör gazisi hava ambulansı ile Ankara’ya sevk edildi

Şırnak’ta yaralanan Malül Gazi Jandarma Uzman Çavuş Nuri Karakaş, tedavi gördüğü Afyon Kocatepe Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nden ailesinin isteği üzerine hava helikopter ambulans ile Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisine (GATA) Hastanesi’ne...

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2017 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2017 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Terör gazisi hava ambulansı ile Ankara’ya sevk edildi

Şırnak’ta yaralanan Malül Gazi Jandarma Uzman Çavuş Nuri Karakaş, tedavi gördüğü Afyon Kocatepe Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nden ailesinin isteği üzerine hava helikopter ambulans ile Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisine (GATA) Hastanesi’ne sevk edildi.

4 Eylül 2015 tarihinde Şırnak kent merkezinde hafif ticari araca PKK’lı teröristler tarafından otomatik silahlarla düzenlen saldırıda araç sürücüsü 22 yaşındaki Lokman Bayar ölmüş, Jandarma Uzman Çavuş Nuri Karakaş ile sürücünün yeğeni 6 yaşındaki Tayyip Bayar yaralanmıştı. Uğradığı hain terör saldırısı sonucu yaralanan ve belden altı tutmayan Karataş, GATA gördüğü tedavi sonrası memleketi Afyonkarahisar’a getirilerek tedavi altına alınmıştı. AKÜ Hastanesi’nde fizik tedavi görmeye başlayan Karataş’ın ani gelişen bir komplikasyon sonucunda hastane yoğun bakım servisine yatırılmıştı. Durumunun ciddileşmesi üzerine ailesinin isteği ile Karataş’ın GATA’ya sevkine karar verildi. Karataş, 112 Acil servise ait hava ambulansı ile Ankara’ya sevk edildi.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Türkiye Şehit aileleri, Gaziler ile Harp ve Vazife Malulleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, “Gazimiz, ailesinin isteği üzerine GATA’ya sevk edildi. Tek dileğimiz gazimizin tekrar sağlığına kavuşarak memleketini dönmesidir. Hastanede her türlü tedavinin yapılacağına ve sağlına kavuşacağına inancımız tamdır. Halkımızdan dualarını eksik etmemelerini istiyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.