Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tepecik Erdem’i bağrına bastı

İYİ Parti Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Ekonomik yönden çökmek üzereyiz. Projelerimizle çiftçimizi, esnafımızı, ürecimizi ayağa kaldıracağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2019 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2019 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tepecik Erdem’i bağrına bastı

İYİ Parti Mustafakemalpaşa Belediye Başkan ardayı Şükrü Erdem, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İlçe merkezinde esnaf ve vatandaş gezileri ile köyleri (mahalle) dolaşmaya ve projelerini anlatmaya devam ediyor. Önceki akşam ilçenin en büyük eski mahallerinden biri olan Tepecik’te vatandaşlarla buluşan Başkan Arayı Şükrü Erdem, coşkulu bir kalabalık tarafından meşale ve havai fişeklerle karşılandı. Vatandaşlarla tek tek kucaklaşan Başkan Adayı Şükrü Erdem’e gösterilen sevgi seli görülmeye değerdi.

“UYANIK OLALIM”

Ekonominin çökme noktasına geldiğini belirten Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Şu anda büyük coşku var. Gittiğimiz her yerde meydanlara sığmıyoruz. Bu belediye başkanlığını sizlerin bu büyük teveccühü ile kazanacağımızın en büyük göstergesi. Son günlerde karalama kampanyası var, buna uyanık olalım. Bizim ittifakımızın HDP ile PKK ile en ufak bir bağlantısı olamaz. Ben bakanlığım döneminde yıllarca PKK ile mücadele içinde oldum. Biz 2002 yılında terörü sıfır noktasında bıraktık. Gelinen nokta bu. Kimse tarımdan, üretimden, ekonomiden bahsetmiyor” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ EKONOMİ

Çiftçinin, üreticinin, köylünün durumunu çok iyi bildiklerini kaydeden Başkan Adayı Şükrü Erdem, coşkulu kalabalık tarafından sık sık “Başkan şükrü Erdem”, “Erdem gelecek, dertler bitecek” sloganları ile kesinlen konuşmasında şunları söyledi: “Belediyecilik denince akla, park, yol, çocuk oyun alanı, kaldırım gelir. Ama bugün bizim önceliğimiz ekonomi. Çiftçinin, üreticinin durumu ve istihdam olacak. Hiç merak etmeyim, kuracağımız kooperatiflerle çiftçimizi tekrar ayağa kaldıracağız. Gençlerimize istihdam sağlayacağız. Hep birlikte el ele, kol kola ayağa kalkacağız. Ama önce bu gidişe bir dur demeliyiz. Kulak mı çekeceğiz, anne terliği mi atacağız, kol mu çekeceğiz, 31 Mart’ta sandığa gittiğimiz de bunu yapalım ve meşaleyi Mustafakemalpaşa’dan yakalım. Sizden isteğim, belediye güçlü bir şekilde gelelim ki, isteklerimizi daha rahat alalım. Bursa’da da ittifakımızın adayı Mustafa Bozbey sizlerin oyları ile kazanacak ve birlikte çok güzel hizmetler yapacağız.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.