Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TEOG Sınavında 120’de 120 Yapan Öğrenciye Altın Ödülü

KARS (İHA) – Kars Valisi Günay Özdemir, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı’nda 120’de 120 yapan Karslı öğrenciyi altınla ödüllendirdi.Kars Merkez Başgediler Köyü 60. Yıl Yatılı Bölge Okulu öğrencilerinden Duygu...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TEOG Sınavında 120’de 120 Yapan Öğrenciye Altın Ödülü
KARS (İHA) – Kars Valisi Günay Özdemir, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı’nda 120’de 120 yapan Karslı öğrenciyi altınla ödüllendirdi.
Kars Merkez Başgediler Köyü 60. Yıl Yatılı Bölge Okulu öğrencilerinden Duygu Nur Özer, girdiği TEOG Sınavı’nda 120’de 120 yaparak Kars’ta önemli bir başarıya imza attı. Kars Valisi Günay Özdemir ise Duygu Nur Özer’i makamında kabul ederek, altınla ödüllendi.
Fen Lisesi’nde okumayı hayal ettiğini ifade eden Duygu Nur Özer, TEOG sınavına hazırlanırken çok korktuğunu belirtti.
Duygu Nur Özer, "TEOG Sınavından gerçekten çok korkuyordum. Ama gerek öğretmenlerimiz olsun, gerek müdürümüz olsun bize bu konuda çok destek oldular. Özel bir metod uyguladık çalışmak için düzenli olarak çalıştık. Koçlarımız oldu, öğretmenlerimiz, bize yardımcı oldular bu konuda, onların desteği de vardı benim bu başarıyı yapmamda. Korkuyordum ama çok şükür ki 120’de 120 yaptım. Çok mutluyum" dedi.
Arkadaşlarına önerilerde de bulunan Özer, düzenli olarak ve günü gününe çalışırlarsa arkadaşlarının da 120’de 120 yapabileceklerine inandığını söyledi.
"HAYALİM FEN LİSESİ’NE GİTMEK"
Hayalinin Fen Lisesi’ne gitmek olduğunu belirten Duygu Nur Özer, "Fen Lisesi’ne gitmek istiyorum. İnşallah orada güzel geçer. Ben en başından beri Fen Lisesi’ni istiyordum. Hedefime de adım adım yaklaştığımı düşünüyorum. İnşallah orası olur" diye konuştu.
Kars Valisi Günay Özdemir, başarılarından dolayı kutladığı Özer’e iyi bir lise ve ardından iyi bir üniversiteye gitmesi dileklerinde bulundu. Duygu Nur Özer ise Vali Günay Özdemir’e doktor olmak istediğini söyledi.
Özer’i altınla ödüllendiren Kars Valisi Günay Özdemir, öğrenciye çeşitli hediyeler de verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.