Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Temizlik görevlisinden örnek davranış

Hatay’ın İskenderun ilçesinde bir temizlik görevlisi, sahil kordonu üzerinde bulduğu çantayı, sahibinin bulunması için Zabıta Müdürlüğü’ne teslim etti.İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan Fethullah...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2016 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2016 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hatay’ın İskenderun ilçesinde bir temizlik görevlisi, sahil kordonu üzerinde bulduğu çantayı, sahibinin bulunması için Zabıta Müdürlüğü’ne teslim etti.
İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan Fethullah Yılmaz, sahil kordonu üzerinde temizlik yaparken yerde bir bayan çantası buldu. Yılmaz, çantayı önce temizlik çavuşuna ardından Zabıta Müdürü Bekir Aksoy’a götürüp, durumu anlattı. Yapılan araştırma sonucu çantanın, Emine Tatar adlı vatandaşa ait olduğu belirlendi. İçinde 70 lira para, kredi kartları ile kimlik olan çantanın sahibine cep telefonu ile ulaşıldı. Adana’dan ailesiyle İskenderun ilçesine gezmeye geldikleri öğrenilen Tatar’ın çantasını sahil kordonu üzerinde unuttuğu belirlendi.
Davranışından dolayı temizlik görevlisi Fethullah Yılmaz’a teşekkür eden Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, "Bu zamanda böyle bir arkadaşımızın olması bizi hem gururlandırdı hem onurlandırdı. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.
Çantayı temizlik yaparken yerde bulduğunu anlatan temizlik görevlisi Yılmaz da, çantayı açmadan önce çavuşuna haber verdiğini, ardından çantayı sahibinin bulunması için Zabıta Müdürlüğü’ne teslim etmeye geldiklerini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.