Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TEM Otoyolu’nda trafik yoğunluğu azaldı

Kurban Bayramı tatili için memleketlerine giden ve tatilin bitmesiyle İstanbul’a dönüş için yola çıkan vatandaşların TEM Otoyolu’nda oluşturdukları trafik yoğunluğu azaldı.9 günlük Kurban Bayramı tatilini İstanbul dışında değerlendiren...

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2016 23:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2016 23:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kurban Bayramı tatili için memleketlerine giden ve tatilin bitmesiyle İstanbul’a dönüş için yola çıkan vatandaşların TEM Otoyolu’nda oluşturdukları trafik yoğunluğu azaldı.
9 günlük Kurban Bayramı tatilini İstanbul dışında değerlendiren vatandaşların geçtiğimiz çarşamba gününden bu yana devam eden dönüş yolculuğu sürüyor. TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde İstanbul yönüne uzun kuyruklar oluşturan tatilcilerin sebep olduğu trafik yoğunluğu bugün akşam saatlerinde azaldı. TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde bulunan Gültepe-Korutepe Tünelleri bölgesinde yolun 3 şeritten 2 şeride düşmesi sebebiyle kısa mesafeli bir yoğunluk yaşanırken, TEM Otoyolu’nun genelinde ise trafik yoğunluğunun azaldığı görüldü. Bayram tatilinin sona ermesi ile birlikte yarın sabah iş başı yapacak vatandaşların İstanbul’a dönüş yolculuğunun yarın sabaha kadar devam etmesi bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.