Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Tekrar) Bodrum’da Günbatımı Büyüledi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde günbatımı dakikalarında oluşan renk cümbüşü izleyenleri büyüledi.Bodrum’da günbatımı dakikalarında, bulutların da farklı bir güzellik kattığı, buz mavisinden pembeye, kızıldan kavun içi sarısına...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 08:54
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 08:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla’nın Bodrum ilçesinde günbatımı dakikalarında oluşan renk cümbüşü izleyenleri büyüledi.
Bodrum’da günbatımı dakikalarında, bulutların da farklı bir güzellik kattığı, buz mavisinden pembeye, kızıldan kavun içi sarısına birçok rengin dakikalar içinde değişerek kaybolduğu manzara, izleyenleri büyüledi.
Oluşan renk cümbüşünü birçok vatandaş ile birlikte, Bodrum’a gelen turistler de ilgiyle izlerken, bu anları cep telefonlarıyla ölümsüzleştirerek, sosyal medyadan paylaşmayı da ihmal etmediler. İlçede akşamüstü civarı bazı mahallelerde, gök gürültüsüyle birlikte kısa süreli hafif yağmurun ardından, oluşan bulutların arkasından batan güneş ile birlikte kaybolan renk cümbüşü ise yaklaşık 20 dakika sürdü.
Öte yandan, meteoroloji sitelerinin tahminlerine göre, Bodrum’da bu gecenin ilk saatlerinden itibaren kısa süreceği tahmin edilen yağışlı havanın da etkili olması tahmin ediliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.