Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekne faciasında hayatını kaybedenlerin cenazeleri Adli Tıp Kurumu’ndan alındı

Beylikdüzü Gürpınar açıklarında meydana gelen tekne faciasında hayatını kaybeden iki kişinin cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan alındı.Dün akşam saatlerinde Beylikdüzü Gürpınar açıklarında balık tutmak için denize açılan 5 arkadaşın...

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2016 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2016 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beylikdüzü Gürpınar açıklarında meydana gelen tekne faciasında hayatını kaybeden iki kişinin cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan alındı.
Dün akşam saatlerinde Beylikdüzü Gürpınar açıklarında balık tutmak için denize açılan 5 arkadaşın içinde bulunduğu fiberglass tekne batmıştı. Olaydan kısa süre sonra Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalarda Erkan Köse yaralı bir şekilde kurtarılırken,  İmdat G. ve Cemal E’nin ise cansız bedenlerine ulaşılmıştı. Teknede bulundukları öğrenilen Haydar K. ve Koray G’yi arama çalışmaları ise ekipler tarafından aralıksız olarak devam ediyor.
Akşam saatlerinde incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na götürülen İmdat G. ve Cemal E’nin cenazeleri yapılan incelemelerin ardından yakınlarına teslim edildi. Adli Tıp Kurumu’ndan alınan cenazelerin Samsun’a götürüleceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.