Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekirdağlılar 8 gündür uyumuyor

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen darbeye karşı, Tekirdağlı vatandaşlar demokrasi nöbetçiliği yaparak 8 gündür uyumuyor.Darbenin yapıldığı 15 Temmuz tarihinden itibaren her akşam işten dönen vatandaşlar,...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2016 01:52
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2016 01:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekirdağlılar 8 gündür uyumuyor
Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen darbeye karşı, Tekirdağlı vatandaşlar demokrasi nöbetçiliği yaparak 8 gündür uyumuyor.
Darbenin yapıldığı 15 Temmuz tarihinden itibaren her akşam işten dönen vatandaşlar, evlerine gitmek yerine Tekirdağ Valiliği önüne gelerek FETÖ tarafından gerçekleştirilen askeri darbeye karşı sabaha kadar demokrasi bekçiliği yapıyor. Darbenin 8. gününde durmak bilmeyen Tekirdağlı vatandaşlardan kimisi geldikleri valilik önünde ellerine Türk bayrakları alıp, ‘Recep Tayip Erdoğan’, ‘Şehitler ölemez, vatan bölünmez’ gibi sloganlar atarken, bazı vatandaşlarda burada ellerini semaya açarak, hain saldırıda hayatını kaybeden şehitlere dua okuyor. Burada bir araya gelen vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından 2. bir emir gelene kadar demokrasi nöbetçiliği yapmaya devam edeceklerini belirttiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.