Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekirdağ’daki kortej yürüyüşü şehit haberlerinden dolayı iptal edildi

Türkiye’nin yüreğini yakan şehit haberleri nedeniyle Tekirdağ’da Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında yapılması planlanan kortej yürüyüşü iptal oldu.Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2016 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2016 10:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’nin yüreğini yakan şehit haberleri nedeniyle Tekirdağ’da Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında yapılması planlanan kortej yürüyüşü iptal oldu.
Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde terör saldırısı sonucu gelen şehit haberleri nedeniyle Tekirdağ’da Amatör Spor Haftası nedeniyle yapılması planlanan kortej yürüyüşünün iptal edildiğini duyurdu.
Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki Durak karakolunun olduğu bölgeye bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce düzenlenen menfur saldırı sonucu çok sayıda asker/vatandaşımız şehit olmuştur. Bu nedenle Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında yer alan kortej yürüyüşü etkinliği iptal edilmiştir" denildi.
Müsabakalar sonrasında da müzik şölenlerine yer verilmeyecek
Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, spor müsabakaları sonrasında düzenlenecek seremoni programlarında müzik yayınları ve tören programlarında da müzik şölenlerine yer verilmeyeceğini bildirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.