Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekirdağ’da yol yapım çalışmaları

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinin Barbaros Mahallesi’ndeki sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceledi ve vatandaşlara devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.Altyapı çalışmalarını büyük...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2017 09:18
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2017 09:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekirdağ’da yol yapım çalışmaları

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinin Barbaros Mahallesi’ndeki sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceledi ve vatandaşlara devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Altyapı çalışmalarını büyük oranda tamamlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, üstyapı çalışmalarına ağırlık verdi. Kentin dört bir yanında üstyapı çalışmaları devam ederken, Başkan Albayrak da devam eden çalışmaları sürekli yerinde takip ediyor, görevlilerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi alıyor. Bu kapsamda Barbaros Mahallesi’nde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını da inceleyen Başkan Albayrak, görevli personelden son durum hakkında bilgi alarak çalışmaların ileriki aşamaları ile ilgili personellere talimat verdi. İncelemelerde Başkan Kadir Albayrak’a Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün eşlik etti.

Barbaros Mahallesi’nde vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Albayrak, çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Vatandaşlara çalışmaların sorunsuz bir şekilde ilerlediğini ve kısa süre içerisinde tamamlanacağının müjdesini verdi. Vatandaşlar da Başkan Albayrak’a ve bütün Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personeline Tekirdağ’a yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.