Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekirdağ’da Modifiyeli Araç Festivali

Tekirdağ Motor Sporları Derneği tarafından düzenlenen ’Tuning Fest 2016’ kapsamında 580 modifiyeli araç sahibi, farklı kategorilerde birinci olabilmek için jüri karşısında ter döktü.Tekirdağ merkez Süleymanpaşa ilçesi Karadeniz Mahallesi...

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2016 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2016 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekirdağ Motor Sporları Derneği tarafından düzenlenen ’Tuning Fest 2016’ kapsamında 580 modifiyeli araç sahibi, farklı kategorilerde birinci olabilmek için jüri karşısında ter döktü.
Tekirdağ merkez Süleymanpaşa ilçesi Karadeniz Mahallesi Şenlik Alanında organize edilen etkinlikte, Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen 580 araç, görsellik, ses sistemleri ve motor kuvveti gibi özellikleri ile birinci olabilmek için yarıştı.
Birbirinden güzel ve farklı özelliklere sahip araçların yarıştığı etkinlikte, jüri üyeleri de birinciyi seçebilmek için en az araç sahipleri kadar zorlandı.
Etkinlikte, görsellik kategorisinde birinci olan Emrah Türkcan isimli modifiye tutkunu, yaptığı açıklamada, "Araç güzellik yarışmasında, aracımın görselliğinden dolayı birinci seçildim. Aracıma, 30 bin TL para harcadım. Tüm parçaları yurt dışından özel olarak getirdim. Ortalama bunu yapmak 8 ayımı aldı. Aileme çok teşekkür ediyorum, bana çok destek oldular. Farklı şeyler yapmak için çabaladık. Aklınıza gelemeyecek ne varsa araç üzerinde yaptık. Arabaların dili vardır, ama konuşturmasını bilmek lazım" dedi.
Tekirdağ Motor Sporları Dernek Başkanı Erkan Yavaş ise, "Tuning Fest 2015’i geçen yıl yapmıştık. Bu yıl da, 2016’yı yapıyoruz. İnşallah bundan böyle geleneksel hale getireceğiz. Türkiye’nin birçok bölgesinden, toplam 580 araç yarışmaya katıldı. Bu araçların hepsi özel yapım araçlardır. Bunlar, ses, görsellik ve motor gücü gibi kategorilerde değerlendirmeye alınıyorlar. Görsellikte her aracın kendine göre bir uğraşı vardır" diye konuştu.
"CADDELERDE CAN VERMEKTENSE, PİSTLERDE CAN BULMAYI EDİYORUM"
Devlet yetkililerine de çağrıda bulunan Dernek Başkanı Yavaş, "Caddelerde, can vermektense, pistlerde can bulmayı tercih ediyoruz. Bize, pist ve boş alan gibi imkanlar sağlanırsa, bu gibi organizasyonları sık sık yapmayı planlıyoruz. Gençlerimize bunları aşılamak istiyoruz. Gençler dışarıda, alkol kullanıp, uyuşturucu kullanacağına modifiye öğrensinler, kötü alışkanlıklardan uzak dursunlar" ifadelerini kaydetti.
Görsellik kategorisi yarışmasında birinci olan Emrah Türkcan’ın yanı sıra, Hakan Armutlu ikinci, Berk Eryıldırım ise üçüncü oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.