Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekirdağ’da binler demokrasi için yürüdü

Darbe girişimine tepki göstermek amacıyla Tekirdağ’da düzenlenen yürüyüşte, 11 belediye başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı kol kola girerek binlerce vatandaşa eşlik etti.Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Demokrasi...

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 20:25
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 20:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Darbe girişimine tepki göstermek amacıyla Tekirdağ’da düzenlenen yürüyüşte, 11 belediye başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı kol kola girerek binlerce vatandaşa eşlik etti.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Demokrasi Bağlılık Yürüyüşü’ Merkez İlçe Süleymanpaşa’da Tekira AVM önünden başlayarak, Tuğlalı Park’a kadar sürdü. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Tekirdağ’ın diğer ilçe belediye başkanları da kol kola girerek yaklaşık 3 bin vatandaşla beraber yürüyüşe katıldı. Kimi vatandaşlar dev bayraklarla yürürken, kimi vatandaşlarda çeşitli pankartlarla yürüdü.
Yürüyüşün son bulduğu Tuğlalı Park’ta saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından vatandaşlara seslenen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Çok güzel bir yürüyüş sonunda, darbeye karşı olduğumuzu, demokrasinin yanında olduğumuzu, bir kez daha ispat ettik. Hepinizi kutluyorum. Bu yürüyüşün, buraya kadar düzenli bir şekilde gerçekleştirmemizi sağlayan emniyet yetkililerimize de teşekkür ederim. Sizleri 11 belediye başkanımız ve Büyükşehir Belediye başkanınız olarak böyle bir günde her türlü darbenin karşısında yerel iktidar olarak, hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Bu yürüyüşümüzle darbelerin karşısında olduğumuzu ispat ettik. Şimdi huzurlu bir şekilde dağılalım ve sakin bir şekilde evlerimize gidelim” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.