Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekerlekli Sandalyeyle Uludağ´da Yürüdüler

Bursalı dağcılar, 10-16 Mayıs Engelliler haftası nedeniyle yürüyüş düzenledi. Nokta Dağcılık Kulübü sosyal sorumluluk bilinci kapsamında her sene düzenlediği etkinlikte, dağcılar bu kez engelli vatandaşlarla birlikte Uludağ’da yürüdü.Koltuk...

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 08:43
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 08:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekerlekli Sandalyeyle Uludağ´da Yürüdüler
Bursalı dağcılar, 10-16 Mayıs Engelliler haftası nedeniyle yürüyüş düzenledi. Nokta Dağcılık Kulübü sosyal sorumluluk bilinci kapsamında her sene düzenlediği etkinlikte, dağcılar bu kez engelli vatandaşlarla birlikte Uludağ’da yürüdü.
Koltuk değnekleri ve tekerlekli sandalyeleriyle Uludağ´da yapılan yürüyüşe katılan engelliler, kış ve doğa turizminin gözde mekanı Uludağ´a çıkmanın heyecanını yaşadı. Türkiye Sakatlar Derneği Bursa Şubesi´nden yürüyüşe katılan engelli vatandaşlar ve aileleri, dağcılarla birlikte sabahın erken saatlerinde Ördekli Kültür Merkezi´nde toplanarak Uludağ’a hareket etti. Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşım desteği verirken "Engelleri aşalım, zirvede buluşalım" adı altında Çobankaya’dan Bakacak mevkiine gerçekleşen yürüyüşe down ve fiziklesel engelli 60 kişi katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.