Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç:

Isparta’da Kurban Bayramı’nın ilk günü protokol bayramlaştı. Öğretmenevin’de düzenlenen bayramlaşma programına TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Vali Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2016 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2016 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Isparta’da Kurban Bayramı’nın ilk günü protokol bayramlaştı. Öğretmenevin’de düzenlenen bayramlaşma programına TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Vali Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle askeri erkan katıldı.
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, bugün bayramı huzur içinde birlik bütünlük içinde idrak edebilmenin, 15 Temmuz’da hain FETÖ’ye karşı mücadele veren milletin sayesinde olduğunu belirterek, "Tüm şehitlerimize şükran borçluyuz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Bu bayram barışa birliğe ve bütünlüğe vesile olur. Bu duygularla hemşehrilerimin bayramını kutluyorum" dedi. FETÖ ile mücadelede sonuna kadar gidilmesinin önemine değinen Bilgiç, "Ülkemiz 15 Temmuz’da büyük bir saldırıyla karşı karşıya kalmıştır ve direk olarak milleti hedef alan bu terör örgütünden hesap sorulması bu mücadelenin etkin bir biçimde sürdürülmesi ve millete olan vefa borcunun ödenmesi gerekiyor. Milletimiz elinde ufak bir çakı bile olmadan o silahların, tankların önüne kendisin atmış ve şerefli üniformanı altına gizlenmiş terör odaklarına cevabı vermiştir. Burada vatandaşımıza borçluyuz. Temel borç terör odaklarıyla etkin şekilde mücadele vermektir. Isparta’da titiz bir şekilde Sayın Vali koordinatörlüğünde bu mücadele götürülüyor. Geçenlerde Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın açıklamaları oldu. Eğer bir takım yanlışlıklar yapıldığı düşünülürse bunların düzeltilmesinin yolunun açık olduğunu net olarak ifade ettiler. Ama burada asıl olan terör örgütüyle mücadeleye zarar verilmeden bu işlemlerin sonuna kadar sürdürülmesidir" dedi.
Vali Şehmus Günaydın ise bayramda ihtiyaç sahiplerinin hatırlanmasının önemine dikkat çekerek, "Bunu yaptığımızda toplumda sosyal dayanışmanın en iyi şekilde ortaya konmasına vesile olacağız. Şehit yakınlarının , ihtiyaç sahiplerini unutmamalıyız bunu yaptığımızda bayramı anlamına göre kutlamış oluruz. Ben Ispartalı hemşehrilerimin bayramını kutuluyor Bayramın ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum" diye konuştu. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da "Büyük bir heyecanla Isparta’mızın ve Türkiye’mizin son zamanlarda yaşadığı olayların ardından güzel bir bayram kutlamaya ihtiyacımız vardı. Şimdi o bayramı kutluyoruz. Isparta büyük bir coşkuyla bu bayramı kutluyor. Belediye olarak bayramda hiç bir eksikliğimiz olmasın istedik. Hazırlıklarımız tam yapıldı. Ben Ispartalı hemşehrimizin bayramını kutluyorum. Nice güzel bayramlara diyorum" temennisinde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.