Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TBMM Başkanı Kahraman Trabzon’da

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, birlik ve bütünlükle yola devam edeceklerini belirterek, “Dünyanın bizden beklediği büyük misyon, yük var ve biz buna layık olacağız. Terör, merör hepsinin üstesinden geleceğiz....

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, birlik ve bütünlükle yola devam edeceklerini belirterek, “Dünyanın bizden beklediği büyük misyon, yük var ve biz buna layık olacağız. Terör, merör hepsinin üstesinden geleceğiz. Paniklemek yok, yılgınlık yok” dedi.
Memleketi Rize’deki iki günlük programlarının ardından karayoluyla Trabzon’a gelen TBMM Başkanı İsmail Kahraman, ilk olarak Trabzon Valiliği’ni ziyaret ederek Vali Abdil Celil Öz ile görüştü. Görüşme basına kapalı olarak gerçekleştirilirken, TBMM Başkanı Kahraman daha sonra Valilik B Toplantı Salonu’nda ‘Mehmet Akif Ersoy Okumaları’ etkinliği kapsamında öğrencilerle bir araya geldi. Burada öğrencilerin okuduğu bazı şiirleri dinleyen Kahraman ardından da AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı’ya yönelerek, ‘Ravza Hanım Google’den Mehmet Akif Ersoy’un Ressam Haklı adlı şiirini bulur musun?’ dedi. Milletvekili Kavakçı da cep telefonu çıkartarak şiiri bulduktan sonra telefonu eline alan TBMM Başkanı Kahraman’ın şiiri okuması ilginç anlar yaşanmasına neden oldu.
TBMM Başkanı Kahraman daha sonra yaptığı açıklamada, terör olaylarına değinerek, "İnşallah iyi günlere Türkiye’miz gidecek. Sıkıntıları vardır niye? Türkiye büyük bir devlettir. Biz koca bir Osmanlı’nın varisiyiz, üç kıtaya yedi denize hükmetmişiz, 22 milyon kilometrekareye hükmetmişiz, hakimiyetimizi kabul etmişlerle beraber 24 milyon kilometrekaredir" dedi.
“Gençler göreviniz ağır, geleceği siz yürüteceksiniz” diyen Kahraman, “İslam ülkeleri parlamentoları Filistin’i destekleme komiteleri üyeleri Meclis’te ziyaretime geldiler, sohbet ettik. Başlarında Yemenli parlamenter vardı, Sudanlı, Mısırlı filan. Filistinli ne dedi biliyor musunuz? ’Ne zaman sizin bir vilayetiniz olacağız.’ Dünyanın bizden beklediği büyük misyon, yük var ve biz buna layık olacağız. Terör, merör hepsinin üstesinden geleceğiz. Paniklemek yok, yılgınlık yok. Birlik ve bütünlükle yola devam edeceğiz. Meclisiyle, müesseseleriyle, ordusuyla, halkıyla bir bütün olarak inşallah çok iyi günlere kavuşacağız” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.