Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TBMM Başkanı Kahraman, Kutlu Doğum Programına Katıldı

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Küçükçekmece’de Reyhan Kültür Vakfı ve İstanbul Dostlar Derneği’nin organize ettiği Kutlu Doğum programına katıldı.Küçükçekmece Halkalıda Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde saat 20.00’de Hz....

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 23:38
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 23:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Küçükçekmece’de Reyhan Kültür Vakfı ve İstanbul Dostlar Derneği’nin organize ettiği Kutlu Doğum programına katıldı.
Küçükçekmece Halkalıda Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde saat 20.00’de Hz. Muhammed’in doğum günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kutlu Doğum programına TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program Kur’an tilaveti ve tasavvuf musikisi dinletisiyle başladı.
Programda kısa bir konuşma yapan TBMM Başkanı İsmail Kahraman, “Geceyi tertip edenlere, Reyhan Vakfı idealistlerine nice daha hizmetler Cenabı Haktan niyaz ediyorum. Gecemiz kutlu ve mutlu olsun. Cenabı Hak bizi peygamber efendimizin hürmetine nail eylesin. Allah’ın selamı, rahmeti, ve bereketi üzerinizde olsun’’ dedi.
Ardından kürsüye davet edilen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise, “Biliyorsunuz daha dün sayılabilecek bir geçmişte bu tür programları yapmak maalesef Türkiye’mizde zor rastlanılan işlerdi. Bunu her vesileyle anmak ne güzel, ona selam etmek ne güzel, onun ümmeti olmak ne güzel, onun kıymetini bilmek ne güzel. Rabbim bizi bu bahtiyarlıktan inşallah ayırmaz. Bildiğiniz gibi çok şükür ülkemizde, camilerimizde elhamdülillah çok sayıda Müslüman var. Kur’an kurslarımızda Müslüman var. Şimdi bize düşen bu Müslüman ahlakını, bu Müslümanca düşünmeyi ve yaşamayı sokaklarımıza, caddelerimize, pazarlarımıza hakim kılmak, şirketlerimizde, makamlarda, sahnelerde o Muhammedi dürüşü ve ahlakı yeşertebilmektir inşallah. Ben Reyhan Vakfını bu işe soyunduğunu görerek büyük bir keyif alıyorum. İnşallah hanımefendi kardeşlerimiz ve beyefendi ağabeylerimizin sayesinde ülkemiz gül kokusuyla, reyhan kokusuyla dolacak inşallah. Rabbim bu himmetinizi ve hizmetinizi daim etsin” şeklinde konuştu.
Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde düzenlenen programda Reyhan Vakfı Başkanı Nevzat Sudaş tarafından TBMM Başkanı Kahraman ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e plaket verildi. Ayrıca Ressam Kudret Çiftlikçi tarafından TBMM Başkanı Kahraman’ın çizilen çerçeveli bir portre resmi Kahraman’a takdim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.