Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TBMM Başkanı Kahraman, Ankara’daki Terör Saldırısı Nedeniyle Mesaj Yayımladı

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, "Acımız ve öfkemiz büyüktür, fakat geçmişte pek çok badireyi atlatmış olan devletimiz ve milletimiz böylesi saldırılar karşısında infiale kapılmama basireti, metaneti ve tecrübesine sahiptir" dedi.TBMM...

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2016 22:17
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2016 22:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TBMM Başkanı İsmail Kahraman, "Acımız ve öfkemiz büyüktür, fakat geçmişte pek çok badireyi atlatmış olan devletimiz ve milletimiz böylesi saldırılar karşısında infiale kapılmama basireti, metaneti ve tecrübesine sahiptir" dedi.
TBMM Başkanı Kahraman, Ankara’daki terör saldırısı ile ilgili bir mesaj yayımladı. Kahraman mesajında şunları dedi:
"Terörizm yoluyla ülkemize zarar vermek ve halkımızı korku ve tedirginliğe sürükleyerek devlete olan güvenini sarsmak isteyen hain odakların yeni bir alçakça saldırısına maruz kalmış olmanın üzüntüsü içindeyiz. Milletimizi kamplara bölmek, devletimiz ile halkımızı karşı karşıya getirmek isteyen malum düşmanlarımızın bu tür aşağılık yollara tevessül etmeleri gerçekte acziyetlerinin göstergesidir. Bu tür eylemlerle devlet kurumlarımızın özgüvenini, uyumlu çalışma düzenini ve birlik ve bütünlüğünüzü sarsmaya, ülke siyasetine yön vermeye çalışan menfur odaklar gereken cevabı alacaklardır. Acımız ve öfkemiz büyüktür, fakat geçmişte pek çok badireyi atlatmış olan devletimiz ve milletimiz böylesi saldırılar karşısında infiale kapılmama basireti, metaneti ve tecrübesine sahiptir. Bu meşum saldırıda vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.