Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TBMM Başkanı İsmail Kahraman’a ’Siyaset Onur Ödülü’ Verildi

Ekovitrin dergisi, "15’inci Yılın Starları Ödülleri" Wow İstanbul Otel’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende TBMM Başkanı İsmail Kahraman’a ’Siyaset Onur Ödülü’ verildi.Uluslararası aylık ekonomi ve iş dünyası dergisi...

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2016 23:57
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2016 23:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ekovitrin dergisi, "15’inci Yılın Starları Ödülleri" Wow İstanbul Otel’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende TBMM Başkanı İsmail Kahraman’a ’Siyaset Onur Ödülü’ verildi.
Uluslararası aylık ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekovitrin’in bu yıl 15’incisini düzenlediği "Yılın Starları Ödülleri" sahiplerini buldu. Törene; TBMM Başkanı İsmail Kahraman başta olmak üzere yurt içinden ve yurt dışından 500’e yakın davetli katıldı. Wow İstanbul Otel’in ev sahipliğinde düzenlenen törende TBMM Başkanı İsmail Kahraman’a ’Siyaset Onur Ödülü’ takdim edilirken, ’Yılın Holdingi’ ödülüne NATA Holding sahip oldu.
İş dünyasından çeşitli kişi ve kuruluşların ödüllerini aldığı gecede konuşma yapan İsmail Kahraman, “Etkisi dikkate alındığında medyanın fiilen kimi zaman yasama, yürütme, yargı kadar önemli bir kuvvet haline geldiği görülmektedir. Çünkü yasamayı da, yürütmeyi de, yargıyı da etkileyebilmektedir. Hepimizin şahit olduğu gibi bazen medya bir bardak suda fırtına kopartabiliyor. Pireyi deve, deveyi pire yapabiliyor. Algı operasyonu, manipülasyon aracı olabiliyor. Kara ve gri propagandanın bir parçası yapılabiliyor. Bu yüzden hem basın özgürlüğünün korunması hem de ahlaki ilkelere uygun bir şekilde kullanılması kurumlar arasında denge sağlanması gereklidir” dedi.
“EKONOMİK KALKINMA, İSTİHDAM VE YATIRIM MESELELERİ DEVLET GÜÇLERİNCE ÖNEMLİ VE ÇOK CİDDİ ÖNCELİKLİ BİR DURUM HALİNE GELMİŞTİR”
Ekonominin günümüzde geçmiş çağlarla kıyaslandığında toplumların ve fertlerin hayatında çok daha önemli bir hale geldiğine değinen Meclis Başkanı Kahraman, “Buna bağlı olarak ekonomik kalkınma, istihdam ve yatırım meseleleri devlet güçlerince önemli ve çok ciddi öncelikli bir durum haline gelmiştir. Gelir dağılımdaki adaletsizliklerin giderilmesi konusu bütün devletlerin en önemli gündem maddelerinden birisini oluşturmaya başlamıştır. Ayrıca küreselleşme diye bir olgu ortaya çıkmış iktisadi emperyalizm denilen yeni bir sömürü düzeninden söz etmekle mümkün hale gelmiştir. Dünya aşırı bir üretim ve tüketim durumuna gelmiş, buna bağlı olarak çevre sorunları tüm dünyanın ortak meselesi haline gelmiştir. Böylesi bir dünyada ekonomi haberlerinin ne kadar büyük önem taşıdığını anlamak zor değildir. Aynı şekilde dürüst ve doğru bir ekonomi haberciliğinin de ne kadar ehemmiyetli hale gelmiş olduğunu artık herkes takdir etmektedir. Bu arada gelişmemizi, kalkınmamızı önlemek isteyen dış ve iç mihrakların oyunlarına gelmeden, tuzaklarına düşmeden, ülkemizi tarihin üslubuna ulaştırmada başarılı olacağımıza yürekten inandığımı belirtmek isterim” diye konuştu.
NATA HOLDİNG’E YILIN EN İYİ HOLDİNGİ ÖDÜLÜ
Heyecan dolu dakikalar yaşanan gecede alanında uzman birçok kuruluş ödülle buluştu. Her yıl anket çalışması yaparak ödül sahiplerini belirleyen Ekovitrin’in bu yılki anket çalışmasında, ’Yılın Holdingi’ kategorisinde ödül almaya hak kazanan kuruluş NATA Holding oldu. Ödüller, TBMM Başkanı İsmail Kahraman tarafından takdim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.